Bizonyos országokban, így például Indiában az emberek a természet részeként élik életüket. Maga a Tulsi, vagyis a szent bazsalikom is olyan vidékekről származik, ahol az emberek számára egyértelmű, hogy nem mérgezik a földet és a vizeket, a növényeket inkább kisebb parcellákon, természetes módszerek és anyagok felhasználásával termesztik, növényvédőszerek és a környezet pusztítása nélkül.

A Tulsi az egyik legalapvetőbb gyógynövény az Ajurvédában, vagyis az indiai gyógyászatban, de a világ más részein is elismerik, kutatják, és számos tanulmány született már a Tulsi hatásait vizsgálva.

Épp ezért szeretnék minél több információt összegyűjteni, amit erről a csodálatos növényről tudni lehet, hiszen ez is fontos ajándéka a természetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tulsi.blog.hu/api/trackback/id/tr901372879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása